Prima paginaFerestreUsiFeronerieAccesoriiContact
 
:: Preturi ferestre termopan  
:: Preturi usi termopan  
:: Preturi feronerie  
:: Preturi glafuri  
:: Preturi plase insecte  
   
   
:: Comanda ONLINE  
     
   
   

 

 

DurPlast va ofera o gama larga de accesorii performante,
la pret imbatabil :

Plase pentru insecte:

    Plase de tip cadru

    Fixare pe un cadru metalic prevazut cu balamale, permitandu-se deschiderea in exterior. Manerul de acces are un design placut si ergonomic. Acest tip de plasa de insecte se poate demonta cu usurinta in sezonul rece, in care nu sunt necesare.
   
    Plase de tip rulou

    Plasa din fibra de carbon neinflamabila, rezistenta la raezele UV si expuneri la intemperii, culisanta pe ghidaje de aluminiu cu caseta de tip rulou. Pot fi folosite permanent , indiferent de sezon, datorita rezistentei exceptionale la manevrare si intemperii.    


Glafuri ferestre

    Glafuri de interior
    Rezistente la umezeala, condens, temepraturi inalte si zgarieturi, glafurile de interior se pot executa din Aluminiu sau PVC, in orice culoare dorita de client.
   
Glafuri de exterior

    Glafurile de exterior sunt foarte importante deoarece ele intra in contact direct cu intemperiile si razele UV. Produsele noastre de exterior au o rezistenta ridicata la UV, intemperii si zgarieturi si etanseizeaza perfect imbinarile ferestrelor/usilor cu zidaria. In plus participa la aspectul fatadei .


Alte accesorii.


Pentru detalii si oferte contactati-ne !
 

 


Prima pagina | Ferestre | Usi | Feronerie | Accesorii | Comanda ONLINE | Contact

     Copyright DUR PLAST SRL                                                                      Administrator: SasorySoft                                                          designed by Templatesbox